ışid

abd ve britanya'nın son model canavarı.
dolarla çalışır.
vahabi imanı ve abdestle tepkimeye girerek adam avlar.
ölüm sıçar.
ne siyasal bir bütünlüğü ne de felsefi bir derinliği vardır.
çünkü, belli amaçlar için alelacele yapılmış klasik bir kukladır.

ama, esas korkulacak olan şey ışid değildir...
bu zamanda böyle bir oluşuma can veren emperyalist ülkelerin cüretkarlığıdır!!!!
kobani'de yine katliam yapan örgüt. dün 1 trans ve bir geyin kendisine katıldıkları haber edilmişti. lgbti bireyleri binadan atan, kafasını vücudundan ayıranlar daha önce de kendi içlerinde gey imam nikahı ile gündeme gelmişlerdi. en son dün cumhuriyet gazetesinde ışid'in içinden kaçarak türkiye'ye sığınan bir kaç kadının ışid içindeki yaşantıyı anlatan bir yazı görmüştüm. kadınlar sadece erkeklerin cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için içlerinde barındırılıyorlarmış. bunun dışında yaşananları anlatan kadın ışid içinde müslümanlık söz konusu bile değil ifadelerini kullanmıştı.
pkk terör örgütü değilse ışid de bir terör örgütü değildir.
allah yarattı demeden öldüren kullar/allahın elçileri/tanrılar topluluğu.
türkiye'ye videolu mesaj göndermişlerdir;

https://archive.org/details/turki-message

dip not: erdoğan'a sağlam hakaret var, istanbul'u işgal etme çağrısı var, şeriat çağrısı var.
en son suriyeli bir askeri tankla ezerek idam etmişler ve videoyu paylaşmışlar. videoyu izlemeye dayanamadığım için buradan linkini veremeyeceğim.

https://twitter.com/metesohtaoglu/status/657953593824292864
sağlam prodüksiyonlu +30 korku ve şiddet içerikli video çeken, gözünü dahi kırpmadan fantastik cinayetler işleyen, ağır ruh hastalarının bir araya geldiği terör örgütü. alıştığımız pkk terör örgütünden tek farkı bu zebellahların cinayet konusunda yaratıcı olmaları ve keleş mermisine kafa atabiliyor olmalarıdır. en son çektikleri tanklı idam ile hem dosta, hem düşmana korku salan bu canavarlar diğer it sürüsü gibi pusu sevmez, arkadan vurmaz. kısaca aynı b.kun farklı bi tonlamasıdır.
deaş, daeş, deiş, isis* gibi farklı kısaltmalar kullanılsa da türkiye'de büyük bir çoğunluğun ışid dediği bir gerçek olan terörist örgüt.

bazen bir tv kanalında konuşan kişi daeş derken altta aynı kişinin adıyla yazı çıkar ve ışid diye yazar... tam bir algı ve kavram kargaşası!
son 3 yıldır, vergilerimizin büyük bölümünün, özellikle örtülü ödenek kisvesi altında akıtıldığı cani çete.
her kuruşu haram-zehir-zıkkım olsun, ettiklerinin daha kötüsünü bulsunlar!
anonymous grubu, yarın ışid'in 5 ayrı ülkede saldırı planı olduğunu açıklamış.

http://www.internethaber.com/anonymoustan-korkunc-isid-saldirisi-iddiasi-1488832h.htm
son olarak çocuk militanlara oynattıkları saklambaçı yayınlamışlardır. tabi bu saklambaç bildiğinizden biraz farklı. ellerine silah verdikleri çocukları tek tek labirent şeklindeki sığınağa gönderiyorlar, labirent içinde önceden elleri bağlı tutsaklar var.çocuklar bu tutsakları bulup kafalarından vuruyorlar. eşcinsellere sapkın diyen bu tayfanın çocuklara öğrettiği şey ise silah kullanmak ve öldürmek. aklınıza sokayım hepinizin.
son marifetleri çocuklara saklambaç adı altında tutsakları öldürtmesiydi
modern hayatın, içinde türkiye'nin de olduğu "modern" devletlerince beslenen ve islama hizmet adı altında kadın, erkek, çoluk çocuk demeden herkesi vahşice katleden devlet destekli bir terör örgütü. hayvan hayvana yapmıyor bu vahşilerin yaptığını ve büyük devletler isteseler şıp diye bitirebileceklerken istemiyorlar ve büyütüyolar daha çok. bizimkilere göre ise "haklarını arayan bir avuç öfkeli genç"...
allah'ın allah'sız ordusu
  • /
  • 3